انستي العزيزة ....لو ربنا فك عقدتك ...و اتخطبتي ....فاليكي نصائحي
حتي تاخذي بخطيبك من مركب الخطوبة اللي محدش عارف حاترسي علي
ايه ....الي مثواه الاخير في قفص النسانيس
قصدي قفص الزوجية السعيد
اجمل ما في الخطوبة العزومات الرومانسية ..علي احلي محلات اكل في البلد ..و
اللي عمرك ما نتي شايفاها بع الجواز .....المهم
نصائحي لك عند اي عزومة مع خطيبك .....قلنا شوية رقة
1
الاول لازم تعرفي ان الشوكة و السكينة بيتمسكوا من ايديهم من الطرف يعني مش
من الوسط و لا من البوز زي الخنجر و لا من فوق طبعا اا
2
العيش اوعي تفضحينا و تقطعيه بسنانك ..و لا الرغيف نصين بايدك و كل نص لقمة
وتحشري ...اوعي... العيش بيتقط بالسكينة في الطبق ...و بعدين تخدى
لقمة ..لقمة ..بالعافية ..قال يعني نفسك مسدودة ..اضغطي علي اعصابك جداا
وبعدين لما تروحي ابقي حفي زي ما انت عايزة
3
الشووووووربة ....ابوس كعب رجلك ...بند الشوربة ده مهم جدااا
الشوربة تتشرب من غير صوت خالص ...و من غير ما تقعدي تنفخي فيها ...زي
القهوجي اللي بينفخ الحجر للزبون ...و طبعا عايزاكي تنسي تماما ...السلطانية اللي
بتقيميها علي بقك في البيت و تدلوقي علي روحك ....
بالمعلقة و بدون صوت ...سخنة وولعة برضة بدون صوت و تسيبي تلت الطبق ع
الاقل ...مش تمليليه ...عشان تلهطيها لاخر نقطة
4
الرز طبعا.... بيتاكل بالشوكة ....اوعي ايدك تتمد علي المعلقة و تغرفي من طبق الرز
و تعبي ...اوعي...الرز بالشوكة ...و كانك بتبوسيه مش بتاكليه
5
المكرونة ...الاسباجتي .....برضه بالشوكة ...تتلف علي طرف الشوكة لحد ما تخلصل
و بعدين تحطيها ف بؤك من سكات ...مش تشفطي المكرونة عود عود
6
السمك... مشكلة .... شوفي ... بتفصلي اللحم عن الشوك ازاي ...؟؟؟؟؟ تقطعي
اللحم من النص ...بالطول و بعدين تفردي اللحم علي الجانبين و لما تخلصي
ناحية ..متقلبيش السمكة ...بلاش فلح شيلي السلسلة بالشوكة و السكينة و
حطيها في جنب الطبق و كملي اكل النص التاني ...و بدل الفيلم الهندي ده ...نصيحة
ما تكليش السمك خالص ..قولي ما بحبش السمك و خلصي نفسك
7
الجمبري .... _اذا كنتي عارفاه_... اول ما طبق الجمبري ينزل ....بصيله بقرف و احتقار
شديدين ...ال يعني زهقانة من كتر اكل الجمبري الجامبو في بيت باباااا...و اتنهدي
جامد و قولي ...برضه ...؟؟؟؟ و تروحي قاطعة راس الجمبرياية ....بالشوكة .....انا ف
عرضك انسي المصمصة دلوقتي
8
البطاطس سواء مسلوقة او محمرة ...اوعي تهرسيها و تدبيها علي الرز و
تدي ....لا....لا.....لا....بالشوكة حتة حتة و انت زي ما تكوني هاتعيطي من كتر ما
البطاطس صعبانة عليكي
9
الفاكهة ..لو الفاكهة فيها بذر ...طلعيه من بؤك بالراحة و حطيه في ايديك و
مقفولة ...و بعدين في طفاية السجاير اللي ع الترابيزة اوعي يا حبيبتي من نظام
التفتة للبذر ... انسي
10
و لما تخلصي اكل تحطي ايدك علي بطنك ...._اللي عصافيرها بتصوصو من العينات
اللي كلتيها _... و تقولي له مش ممكن ....انا عمري ما اتفجعت كدة ......انا قدامي
اسبوع ....هابطل اكل فيه و بعدين تمسكي الفوطة اللي دايما موجودة علي الترابيزة
من غير لزمة ...و تبوسيها ....ال يعني بتمسحي بؤك
و بعدين تستاذني منه لاصلاح ماكياجك ...و تخشي التوالت و تطلعي من شنطة
ايديك ....لفة الفول و الطعمية اللي جايباها معاكي ....
تمنياتى ليكى باكلة هنية
وحياة سعيدة
حتي تاخذي بخطيبك من مركب الخطوبة اللي محدش عارف حاترسي علي
ايه ....الي مثواه الاخير في قفص النسانيس
قصدي قفص الزوجية السعيد
اجمل ما في الخطوبة العزومات الرومانسية ..علي احلي محلات اكل في البلد ..و
اللي عمرك ما نتي شايفاها بع الجواز .....المهم
نصائحي لك عند اي عزومة مع خطيبك .....قلنا شوية رقة
1
الاول لازم تعرفي ان الشوكة و السكينة بيتمسكوا من ايديهم من الطرف يعني مش
من الوسط و لا من البوز زي الخنجر و لا من فوق طبعا اا
2
العيش اوعي تفضحينا و تقطعيه بسنانك ..و لا الرغيف نصين بايدك و كل نص لقمة
وتحشري ...اوعي... العيش بيتقط بالسكينة في الطبق ...و بعدين تخدى
لقمة ..لقمة ..بالعافية ..قال يعني نفسك مسدودة ..اضغطي علي اعصابك جداا
وبعدين لما تروحي ابقي حفي زي ما انت عايزة
3
الشووووووربة ....ابوس كعب رجلك ...بند الشوربة ده مهم جدااا
الشوربة تتشرب من غير صوت خالص ...و من غير ما تقعدي تنفخي فيها ...زي
القهوجي اللي بينفخ الحجر للزبون ...و طبعا عايزاكي تنسي تماما ...السلطانية اللي
بتقيميها علي بقك في البيت و تدلوقي علي روحك ....
بالمعلقة و بدون صوت ...سخنة وولعة برضة بدون صوت و تسيبي تلت الطبق ع
الاقل ...مش تمليليه ...عشان تلهطيها لاخر نقطة
4
الرز طبعا.... بيتاكل بالشوكة ....اوعي ايدك تتمد علي المعلقة و تغرفي من طبق الرز
و تعبي ...اوعي...الرز بالشوكة ...و كانك بتبوسيه مش بتاكليه
5
المكرونة ...الاسباجتي .....برضه بالشوكة ...تتلف علي طرف الشوكة لحد ما تخلصل
و بعدين تحطيها ف بؤك من سكات ...مش تشفطي المكرونة عود عود
6
السمك... مشكلة .... شوفي ... بتفصلي اللحم عن الشوك ازاي ...؟؟؟؟؟ تقطعي
اللحم من النص ...بالطول و بعدين تفردي اللحم علي الجانبين و لما تخلصي
ناحية ..متقلبيش السمكة ...بلاش فلح شيلي السلسلة بالشوكة و السكينة و
حطيها في جنب الطبق و كملي اكل النص التاني ...و بدل الفيلم الهندي ده ...نصيحة
ما تكليش السمك خالص ..قولي ما بحبش السمك و خلصي نفسك
7
الجمبري .... _اذا كنتي عارفاه_... اول ما طبق الجمبري ينزل ....بصيله بقرف و احتقار
شديدين ...ال يعني زهقانة من كتر اكل الجمبري الجامبو في بيت باباااا...و اتنهدي
جامد و قولي ...برضه ...؟؟؟؟ و تروحي قاطعة راس الجمبرياية ....بالشوكة .....انا ف
عرضك انسي المصمصة دلوقتي
8
البطاطس سواء مسلوقة او محمرة ...اوعي تهرسيها و تدبيها علي الرز و
تدي ....لا....لا.....لا....بالشوكة حتة حتة و انت زي ما تكوني هاتعيطي من كتر ما
البطاطس صعبانة عليكي
9
الفاكهة ..لو الفاكهة فيها بذر ...طلعيه من بؤك بالراحة و حطيه في ايديك و
مقفولة ...و بعدين في طفاية السجاير اللي ع الترابيزة اوعي يا حبيبتي من نظام
التفتة للبذر ... انسي
10
و لما تخلصي اكل تحطي ايدك علي بطنك ...._اللي عصافيرها بتصوصو من العينات
اللي كلتيها _... و تقولي له مش ممكن ....انا عمري ما اتفجعت كدة ......انا قدامي
اسبوع ....هابطل اكل فيه و بعدين تمسكي الفوطة اللي دايما موجودة علي الترابيزة
من غير لزمة ...و تبوسيها ....ال يعني بتمسحي بؤك
و بعدين تستاذني منه لاصلاح ماكياجك ...و تخشي التوالت و تطلعي من شنطة
ايديك ....لفة الفول و الطعمية اللي جايباها معاكي ....
تمنياتى ليكى باكلة هنية
وحياة سعيدة